Един от най-хубавите периоди в годината отново е тук! Тази сутрин точно в 05:06 ч. настъпи астрономическата пролет, а с нея отбелязваме и пролетното равноденствие. Във времето около това събитие продължителността на дните нараства най-бързо – с 2 минути и 54 секунди повече на всеки следващ ден.

Всяка година с настъпването на пролетта експоненциално нараства и мотивацията на нашия екип да разширява, увеличава и усъвършенства дейността си по всички възможни начини. Тази година не е по-различно. През последните няколко месеца внимателно обмисляхме посоката, в която ще поемем с идването на най-цветния сезон и разглеждахме възможностите за развитие. Предстоящите месеци винаги свързваме с нови хоризонти и си поставяме смели цели. За професионалисти в сферата на природосъобразността като нас този сезон е своеобразна нова година.

Усилията, които сме полагали до този момент, за опазването на околната среда посредством внедряване на екологични иновации и разработване на устойчиви проекти единствено ще продължават да нарастват и занапред. Сега е времето да се погрижим за почвата, водата и въздуха. И в буквален, и в преносен смисъл вярваме, че утрешният ден започва с днешните стъпки, така че ако искаме да се радваме на здрава планета, грижата за Земята започва днес в нашата държава, нашия дом, нашия двор.

Честита първа пролет! Екипът на Атлас Агро Сайънс ви пожелава успешно покълване на семената на идеите и стремежите! Защото всичко започва от здравата почва!