градината на ДобротоЗа да живеем в по-чист и екологичен град трябва да положим съвместни усилия за това. Именно защото вярваме, че заедно можем да направим бъдещето на децата ни по-зелено, по-чисто и по-добро, ние от Атлас Агро се включихме като официален партньор на Столична община, район Възраждане в инициативата за създаване на изцяло нова екосистема в града ни.

Заедно със заместник-кмета по екология на СО Десислава Билева, кмета на „Възраждане“ Савина Савова, директора на „Зелени системи“ Димитър Данчев, директора на Столичен инспекторат Ивайло Иванов дадохме старт на кампанията за Пролетно почистване на София като засадихме дръвчета и цветя в пространството около „Градината на доброто“ в район „Възраждане“. Атлас Агро ще предоставя безвъзмездно биостимуланти за торене на новозасадената растителност, като по този начин ще дадем своя принос за поддържането на зелените пространства в София.

Като социално отговорна компания ние смятаме, че добрия пример може да събере след себе си още съмишленици и по този начин, с общи усилия между бизнеса и Столична община да направим София много по-добро място за живот.