Партньори

Заедно сме по-силни

“Atlas Agro Science” успява и ще продължи да се развива и да се бори за едно по-зелено бъдеще, благодарение на всеобщата отдаденост към така наболелия проблем – замърсяването на природата. Тази отдаденост и загриженост, на световно ниво, резултира в създаването на „Зелената Сделка“ или още позната като „Зеления Пакт“.
Тази сделка бе предложена от Европейската комисия с идеална цел – достигане на климатично неутрално ниво на Европа до 2050 година. По този начин, Европа не само осигурява едно по-добро и по-зелено бъдеще, но и дава възможност за реализация на иноваторите. Европейските лидери се съгласиха за рамката – зелена и иновативна кръгова икономика, а нейното имплементиране във всички държави членки предстои да започне с редица реформи.
Тези реформи ще служат за подпомагане на всеки, който се развива в тази насока и ще регулират природозамърсяващите действия на редица фирми и организации. Именно това е и стремежът на „Atlas Agro Science “ – да се наложи на Европейския пазар като един устойчив, кръгов и безотпаден бизнес. А благодарение на активния Зелен пакт, нашия бизнес модел бива подпомаган в редица отношения.

Европейски програми и финансиране

cleantech

Партньори по Зелена Сделка

vazrajdane-1
nadejda
Bankya
burgas
pomorie
tervel
Parkove
Kneja
Lovech
V-TarnovoOb
gabrovo3
Primorsko

Заедно се развиваме по-бързо

Амбициозната работа и постигнатите резултати на “Atlas Agro Science”, биват забелязани от редица институции и частни фирми, защото са в стопроцентова корелация с вижданията и разбиранията на Европейската Комисия за нашето зелено бъдеще. Допирните точки на двете страни в тази корелация биват илюстрирани в редица становища, регламенти, стратегии, проектостановища и нововъведени цели.

ПРИСЪЕДИНИ

СЕ КЪМ

НАШАТА

МИСИЯ.

ГРАДИ

БЪДЕЩЕТО!

БЪДЕЩЕТО!

Стани част от зеленото бъдеще на планетата!

about-3

ПРИСЪЕДИНИ СЕ

КЪМ  НАШАТА

МИСИЯ

ГРАДИ

БЪДЕЩЕТО!

Ако искате да станете част от екипа или да натрупате опит, като стажант в нашата компания, свържете се с нас.