По-голямо, по-смело, по-иновативно.

Това стои зад новата бранд идентичност на Атлас Агро Сайънс.

Началото на тазгодишното астрономическо лято е от ключово значение за нашата компания. В най-дългия ден от годината ние поемаме по дългия път към устойчивото бъдеще с нови сили, нова визия и нови цели.

Защо?

Защото да сме пионери и да растем непрестанно, е дълбоко закодирано в ДНК-то ни. Вдъхновени от цветната пролет и заредени от силата на лятото, сме готови да променим бъдещето на земеделието и озеленяването!

Как?

Като надциклираме.

Надциклирането не е нито рециклиране, нито е само преизползване, а е много повече. Означава трансформиране на даден обект в нещо желано и стойностно. Чрез нашата патентована безотпадна технология анаеробно превръщаме разградени утайки от пречиствателните станции за вода в 100% екологичен течен биостимулант, който е от изключителна полза както за почвата, така и за всички растения. А по тази причина – и за нас хората. Защото всичко започва от здравата почва. Надциклирането означава и надграждане, създаване, лекуване. То е иновативна алтернатива, която стои в основата на нашата компания. Новият визуален облик на Атлас Агро Сайънс има за цел да покаже именно тези ценности.

Растеж. Устойчивост. Хармония. Стабилност.

Четири думи, които създават непоклатима опора за идентичността на компанията ни. Какво друго се състои от четири равни и еднакво важни части? Да, точно така. Квадратът. Затова той е основна градивна единица в новата визия на Атлас.

Но има и още.

Пикселите са квадрати. Квадрати, благодарение на които ние взаимодействаме с дигиталено съдържание. Безброй малки едноцветни квадратчета, които, погледнати заедно, ни показват голямата и смислена картина. Това е и мисията на всеки един цветен квадрат на нашата компания. Да покаже голямата картина на бъдещето, към което сме избрали да се насочим.

Гордеем се, че като млада компания сме постигнали толкова много за толкова кратко време и сме се превърнали в носител на множество награди, но да (се) надграждаме е пръв приоритет за нас.

ЗА ХОРАТА. ЗА ПРИРОДАТА. ЗА ПЛАНЕТАТА.