atlas_universal_biostimulant

С идването на пролетта всичко се пробужда за нов живот. Това е един от най-красивите сезони, който ни припомня за деликатния баланс на природата. В унисон с нея в Atlas Agro се стремим към непрекъснато допринасяне за изграждане на една по-чиста, приветлива и устойчива градска среда.

Освен отговорност към околната среда обаче, ние имаме такава и към крайния потребител. Кризата с повишаването на цените на изкуствените торове вече остави своя траен отпечатък на пазара. Горди сме, че във времена на икономически срив нашите цени остават не само най-ниските, а и се запазват непроменени.

И тъй като пролетта е време да се раздаваш, да твориш и да се ангажираш с устойчивостта на своите начинания, ние искаме да Ви подкрепим да мислите и действате природосъобразно при взимането на решения. По тази причина до 23.04.2022 година раздаваме „зелени подаръци“. За всеки закупен тон от нашите продукти Ви подаряваме 200 литра допълнително количество течен биостимулант за растения. Той гарантира имунитета на растенията, обогатява почвата и има благоприятен ефект върху цялостното функциониране на екосистемите.

 

Посетете секция ПРОДУКТИ, за да изберете най-подходящите продукти за Вас и Вашите цели!