Имаме огромното удоволствие да споделим с Вас, че на 7 декември в седемнадесетото издание на Националния конкурс „Иновативно предприятие на годината“ нашата компания бе отличена с почетната награда „Зелена иновация“. За пореден път работата ни намира признание на международно ниво. Патентованият течен биостимулант на ATLAS AGRO SCIENCE за растения е иновативно решение, което няма еквивалент на световния пазар. Както знаете, нашият продукт е подходящ за използване в аграрния бизнес (включително в биоземеделието), озеленяването и цветарството. Той значително намалява нуждата от скъпи минерални торове, подпомага възстановяването на почвите, засилва имунитета на растенията и тяхната устойчивост на стрес фактори, като повишава добива и качеството на продукцията.

atlas agro science победител

Наградата ни беше връчена от президента на Република България – ген. Румен Радев, което приемаме за огромно признание. Националният иновационен форум от 17 години насърчава български фирми с иновативни дейности и решения при тяхното развитие и установяване на пазара, давайки им възможност да станат част от големи интернационални бизнес мрежи за сътрудничество и обмяна на опит.

Нашата компания е една от успешните български предприятия с ръководен екип, изцяло съставен от жени. Женското предприемачество заема все по-голям дял в нашата икономика, което е гарант за равенство между половете, когато говорим за бизнес. Според организаторите фактът, че България е на първо място в Европа по брой на заетите с наука и технология жени учени дава пример как дамите могат да съчетават успешно кариерата и семейството. Радваме се, че можем да наречем себе си социално ангажирана и отговорна компания, даваща добър обществен пример и насърчаваща равните професионални възможности.

Разгледайте нашите ИНОВАТИВНИ ПРОДУКТИ

Прочетете повече за конкурса ТУК