Ако все още не сте слушали интервюто с доц. д-р Дияна Дерменджиева в подкаста „Green Deal Podcast“, сега е моментът да го направите.

„Зелената сделка“ е тема, която отдавна се превърна в причина за обществен дебат. Ние от Atlas Agro Science нееднократно сме споделяли радостта си от факта, че непрекъснато работим в унисон с основните принципи на „Зелената сделка“ и търсим практични и природосъобразни решения на всички нива.

В това наше начинание се включиха и много български общини, които правят сериозни крачки в правилната посока към опазването на околната среда. Сред тях към момента се нареждат общините Бургас, Приморско, Поморие, Габрово, Кнежа, Асеновград, Ловеч, Тервел и столичните райони „Надежда“, „Възраждане“ и „Банкя“.

През 2022 г. и 2023 година те избраха да приложат нашите течни биостимуланти в своята озеленителна дейност. По този начин заедно отправихме поглед към по-зеленото бъдеще на българските градове и села и  днес сме все по-близо до изграждането на света, в който искаме да живеем.

Линк към цялото интервю с доц. Дерменджиева:

https://binar.bg/green-deal-podcast-zaplahata-otapdatsi/